ASC je osnovan sa idejom da se višegodišnje iskustvo kako u projektovanju i izvođenju konstrukcija od aluminijuma, tako i u primarnoj proizvodnji aluminijumskih profila, iskoristi za generisanje jednog novog pristupa tržištu i pružanje jedinstvene ponude kako investitorima, tako projektantima i prerađivačima.

U tom smislu, za svega 7 godina postojanja, ASC razvija sopstvene sisteme koji svojim dizajnom i fleksibilnošću bivaju primenjeni na preko 200.000 m² raznih konstrukcija od aluminijuma (prozora, vrata, fasade...)

Brzina u rešavanju zahteva korisnika, kako prilagođavanjem postojećih sistema, tako i kreiranjem potpuno novih, bila je ključna u izboru ASC-a za partnera na svim ovim projektima.

Sa preko dvadeset sopstvenih sistema koje nudi tržistu i desetak sistema razvijenih prema idejama klijenata ( oko 50.000 m² uglavnom fasadnih sistema ), ASC dobija posebno i visoko mesto na tržištu.

Za potrebe raznih vrsta industrijske proizvodnje konstruisano je više vrsta alata za profile, kao i alata za njihovu obradu, koja se zavisno od želje klijenta radi delom u pogonima ASC-a.

Za razvoj bilo kakvog proizvoda od aluminijuma ili aluminijumskih profila obratite se kompaniji ASC jer MI ZNAMO ŠTA VI ŽELITE!