Ukoliko su Vam potrebni prozori i vrata za stan, kuću, zgradu ili lokal dovoljno je da nam se obratite i na naš mail pošaljete deo projekta koji se odnosi na prozore i vrata.

U najkraćem mogućem roku dobićete preciznu specifikaciju u skladu sa Vašim željama, uz tehničke napomene i zapažanja našeg stručnog tima.

Ukoliko pak nemate projekat ili bilo kakvu specifikaciju i imate problem jer ne znate šta biste ugradili na vašem objektu, javite nam se i ponudićemo Vam dovoljno rešenja i varijanti. Na ovaj način ćete imati više problema, ali lepših - birajući između više rešenja koja odgovaraju Vašem ukusu i Vašim potrebama.

Boje su uvek po Vašem izboru - po RAL standardima, a kod termo sistema postoji mogućnost odabira različite boje za enterijerski i eksterijerski deo. 

Izbor forme profila je širok, a sistemi mogu biti:

1. Sa vidnim profilima štoka i krila sa spoljne strane

2. Vidnim samo štokom (skriveno krilo)

3. Skrivenim štokom i krilom uz primenu specifičnih detalja ugradnje

Energetska efikasnost zastupljena je kod svih proizvoda, samo je pitanje do kog nivoa želite da izolujete objekat i koliki je planirani budžet za prozore i vrata.

Posebni ponos našeg tima je treća generacija prozora u kombinaciji aluminijum-drvo.

Više decenija iskustva u projektovanju i proizvodnji sistema u kombinaciji aluminijum-drvo rezultirali su nastankom naša tri sistema: ASC W80, ASC W88 i ASC W110, koji su zbog svojih tehničkih performansi i dizajna najprimenjeniji sistem u stambenoj gradnji kod nas.

Ne oklevajte i javite se, jer mi ispunjavamo Vaše želje!