img

Podizno-klizna vrata

VISOKE TEHNIČKE PERFORMANSE + MODERAN DIZAJN

ASC podizno-klizna klizna vrata, su novi proizvod u ponudi koji je idealan za primenu kako u stambenoj gradnji tako i kod poslovnih, ugostiteljskih i javnih objekata.

Sistem je opremljen sa duplim termičkim prekidom, koji uz LDPE profile koji služe da popune prostor između stakla i aluminijumskog profila, kao i XPS profilima koji popunjavaju prostor u zoni termičkog prekida, sistemu daju visoke termičke performanse „Thermal Insulation HI+“.

Prednost ASC Podizno-kliznog sistema je što se dreniranje vode ne vrši uvođenjem vode u profil i ne dozvoljava pojavu vode sa unutrašnje strane vrata, u prostoriji. Sva voda se drenira spolja temeljno i dobro osmišljenim putem.

Takođe prednost ASC Podizno-kliznog sistema je mogućnost ugradnje sa izuzetnom malom visinom praga, što ga svrstava u proizvode koji mogu da se koriste za objekte koji moraju da ispunjavaju sve uslove za osobe sa posebnim potrebama. Sistem poseduje aluminijumsku opšivku sa kojom se lepo i lagano uklapa u sve vrste obrada špaletni, bilo da su od bonda, HPLa ili demit fasade, kao i lako uklapanje sa enterijerskom obradom. Mogućnost odabira vrata sa jednim klizajućim krilom i jednim fiksnim poljem, kao i sa oba klizna krila.

Sistem poseduje profilisane profile za prihvatanje svih velikih renomiranih proizvođača okova.

 

ASC PK

Sistem podizno-kliznih vrata, jednostavan za izradu.

Savremen i moderan dizajn, sa mogućnosti odabira oba klizna krila ili sa jednim fiknim poljem.

Vrhunske tehničke performanse i kvalitet.